Je eigen DoUSeeMe performer privé pagina

DoUSeeMe performer Prive Pagina

Wanneer je aan het werk gaat als DoUSeeMe cammodel en regelmatig online bent, kan je een eigen DoUSeeMe pagina aanvragen. Deze pagina wordt gratis voor je gemaakt en online gezet, en ook wordt het onderhoud volledig verzorgd door DoUSeeMe. Deze eigen webcam pagina kan je dan zelf promoten op verschillende sites en/of andere media. Je verdiensten liggen ook aanzienlijk hoger wanneer iemand inbelt via jouw site.

Hogere verdiensten door eigen bezoekers

Met een eigen DoUSeeMe privé pagina zal je aanzienlijk meer verdienen. Je kan deze pagina promoten, bellers maken en op die manier meer verdienen. Ze kunnen je eigen prive pagina bookmarken en je altijd snel terugvinden, zelfs als je niet online bent kunnen ze jou gemakkelijk bereiken en bijvoorbeeld een sms-bericht achterlaten.

Hou de vaste bezoekers voor jezelf

Niet alleen meer verdienen is een voordeel met een eigen DoUSeeMe pagina. De bezoekers worden namelijk ook nog eens beter vast gehouden, doordat een eigen pagina persoonlijker overkomt. Ook is het zo dat jij het meeste opvalt, met een grote foto en uitgebreid profiel in de header. Komt een bezoeker op de site en ben je niet online? Dan kan hij altijd een sms-bericht achterlaten.